Idella Groep sluit zich aan bij Visma!

Ik ben verheugd u te kunnen informeren over een strategisch belangrijke ontwikkeling voor ons mooie bedrijf.

Omdat Idella Groep ernaar streeft om groei en continuïteit voor onze medewerkers en klanten te kunnen combineren, zijn we na meer dan 30 jaar van succesvolle onafhankelijkheid op zoek geweest naar een sterke partner. Dit is gelukt!

Ik ben verheugd aan te kondigen dat Visma Group 100 procent van de aandelen in Idella Groep heeft overgenomen.

Visma is een van de grootste en meest succesvolle softwarebedrijven in Europa.

Wij zijn van mening dat de gezamenlijke innovatiecapaciteit en flexibiliteit ons in staat zullen stellen om uw organisatiedoelstellingen van vandaag en morgen te realiseren.

De overname heeft geen invloed op uw contract en relatie met Idella, deze blijven ongewijzigd.

Alleen de eigendomsstructuur van ons moederbedrijf Idella Groep verandert:

Visma heeft 100 procent van de aandelen verworven in Idella Groep. Idella behoudt zijn eigen strategie: we blijven ons richten op het leveren van de beste oplossingen voor de financiële producten van de toekomst.


CloudNexxt goes International

CloudNexxt is recent een samenwerking aangegaan met een leverancier van Datacenter diensten in Duitsland. Vanaf nu kunnen wij ook kwalitatief hoogwaardige VMware gebaseerde hostinginfrastructuur bieden op Duits grondgebied. Hosting op Duits grondgebied kan noodzakelijk zijn vanwege de strenge GDPR compliance wetgeving in Duitsland. Meer weten over cloudoplossingen in Duitsland neem contact met ons op.